Снимки от Родопите

Снимки от Родопите

Понеже наближава есента и вече с нетърпение чакам отново гората да се обагри в чудни цветове и да поемем с приятели отново към Родопите се сетих за пътуването ни с кмета, даскала и попа :) от есента на 2008 година. Беше едно незабравимо преживяване сред природата и хората на Родопа планина.

Три дена кръстосахме от изток на запад целите Родопи – срещнахме много интересни хора, попаднахме на автентични и чудно красиви места. Сетих се за едно черно бяло слайдшоу което направих миналата година след връщането ни от Родопите. Кмет, даскала и попа – които са главни герой във слайдшоуто ми със снимки от Рдопите са всъщност Чуков/кмета/, Гецата/попа/ и Стефан/даскала/ мои приятели фотографи с които така на майтап си викахме помежду си, а в последствие стана и като нарицателно и малко и като виц се получи. Приятно гледане.

От  тук може да изтеглите Слайдшоуто – С кмета, даскала и попа из Родопите!

P.S. Във кадрите от слайдшоуто със снимки от Родопите със се опитал да покажа другото лице на планината Родопа – хората от малките забравени махали в сърцето на Родора планина и техния не дотам “цветен” живот на места където хляба го карат веднъж в седмицата, магазини нямаи в по вечето случай от 20 -къщички обитаеми са една две. Една история за един чудно красив край и хора с трудна съдба.

Leave a Reply